Udruženje za sport i rekreaciju Aqua fit
Očuvanje zdravlja, sport i rekreacija
Naša misija
Udruženje za sport i rekreaciju Aqua fit želi da kroz odgoj i disciplinu u pomenutim sportovima, odgoji generaciju djece koja će svojim uspjesima u sportu sebi graditi bolju budućnost u Bosni i Hercegovini.
O organizaciji
Udruženje za sport i rekreaciju Aqua fit je neprofitabilna organizacija čije je cilj poboljšanje zdravlja ljudi u Kantonu Sarajevo. Udruženje djeluje u dvije oblasti sporta: plivanje i skijanje. Udruženje se sastoji od bivših reprezentativaca BiH u plivanju koji svoje znanje žele prenijeti na mlađe naraštaje populacije.
Naša vizija
Udruženje za sport i rekreaciju Aqua fit želi da u oblastima plivačkog i skijaškog sporta odgoji novu generaciju reprezentativaca Bosne i Hercegovine u okruženju koje je podređeno najmlađem i najbitnijem naraštaju društva-djeci.
Dokumenti
Video
Napravite donaciju

Za sve filantrope i ljude dobre volje koji žele da podrže najmlađi sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji želi istinski da odgoji nove naraštaje u sportu, izuzetna je prilika da to učine podržavajući rad našegudruženja koje već ima zavidne rezultate na državnom nivou.

 

KONTAKT

Bulevar Meše Selimovića 83b

Tel.: +387-06-283-1421

Mob.: +387-62-831-421

Email: bakirenjo@gmail.com